Estoton Lady Gaga poseeraa alastomana lehden sivuilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistunut uuden levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt julkaista internetissä rohkeita kuvia ja esimerkiksi riidellä leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Nyt Gaga on paljastanut Twitterissä tulevan Vogue-lehden kannen, jossa popin supertähti poseeraa häikäisevänä purppurassa mekossa ja afromaisessa kampauksessa. Lehden sisäsivuilla Gaga poseeraa myös alasti, joskin tähden päässään valtava pinkki sulkahattu.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.

Kuva: Vogue