Suosikkikoomikko paljasti himonsa: Seksiä olympiakaunotarten kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen koomikko-näyttelijä Russell Brand avioitui poplaulaja Katy Perryn kanssa vuonna 2010 Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin liitto päätyi kuitenkin jo viime vuoden puolella eroon.

Julkkiskaunottaria sittemmin heilastellut koomikko on nyt kertonut uusimmasta mielihalustaan. Russell Brand haluaa nimittäin palata takaisin kotimaahansa Britanniaan kuultuaan urheilijoiden harrastavan seksiä toistensa kanssa Lontoon olympialaisissa. Miestähti haluaa itsekin kunnon siivun tästä eroottisesta toiminnasta.

– Palaan kotiin, kun kuulin, että urheilijat naivat toisiltaan aivot pellolle. Haluan palasen tuosta toiminnasta. Kiipeän aidan yli, jos he eivät muuten päästä minua sisään, kertoo Russell Brand Female First -sivustolle.

Huhut olympialaisten urheilijoiden hurjista seksisessioista lähtivät käyntiin, kun kultamitalisti Hope Solo kertoi asiasta äskettäin haastattelussa. Neito paljasti nähneensä vuoden 2008 Pekingin olympialaisissa urheilijoiden harrastavan seksiä julkisilla paikoilla, kuten ruoholla ja rakennusten välissä. Hänen mukaansa se johtuu siitä, että monet urheilijat haluavat kisoista mahdollisimman paljon kokemuksia.