Kuolleelta Jackass-tähdeltä vaaditaan valtavia korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hieman yli vuosi sitten viihdemaailma sai kuulla suru-uutisen, kun Jackass-hurjapääryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi erittäin rajussa auto-onnettomuudessa. Hurjapää ajoi juovuksissa tieltä valtavalla ylinopeudella ja menehtyi heti.

Auto-onnettomuudessa sai niin ikään surmansa Ryan Dunnin ystävä Zachary Hartwell. Nyt Hartwellin vanhemmat ovat haastaneet oikeuteen sekä Ryan Dunnin kuolinpesän että Barnaby’s West Chester -baarin jossa Dunnille tarjoiltiin alkoholia ennen onnettomuutta vielä siinä vaiheessa, kun Dunn oli jo selkeästi juovuksissa.

Zachary Hartwellin vanhemmat haluavat Dunnin kuolinpesän maksavan korvaukset heidän poikansa kuolemasta aiheutuneista henkisistä kärsimyksistä sekä kuolemaan liittyneistä rahanmenoista, kuten esimerkiksi hautajaiskustannuksista. Zacharyn vanhemmat haluavat kuolinpesän ja baarin maksavan rahaa myös niiden tulojen verran, jotka Zachary olisi tullut ansaitsemaan eläessään.

Poliisin mukaan Ryan Dunn oli turmahetkellä vahvassa 1,9 promillen humalassa ja hän ajoi Porsche-urheiluautollaan jopa 260 kilometrin tuntinopeudella ulos tieltä Philadelphiassa.