Miley Cyrusin raju muodonmuutos tyrmistytti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan teinitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Musiikki ja näytteleminen ovat saaneet antaa tilaa malliuralle ja suhdekohuille.

Nyt 19-vuotias neitokainen on järkyttänyt faninsa uudella tyylillään, sillä Miley on yllättäen leikannut upeat hiuksensa todella lyhyiksi. Hän valmisteli fanejaan muutaman päivän ajan johonkin suureen muutokseen, mutta aivan tätä fanit eivät kuitenkaan osanneet odottaa.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.