Uskoton poptähti surun murtamana – vaimo rakastui toiseen mieheen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Boyzone-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Ronan Keating erosi vuoden 2011 lopussa vaimostaan Yvonnesta pettämiskohun jälkeen. Pariskunnan avioliitto päättyi kolmentoista vuoden yhteiselon jälkeen, kun vaimo sai selville miehensä salasuhteen taustatanssijaan.

Nyt Ronan Keatingin uutisoidaan nuolevan näppejään, sillä hänen entinen vaimonsa on löytänyt uuden rakkauden. Petetyn 38-vuotiaan Yvonne Keatingin kerrotaan seurustelevan kuvaajana työskentelevän John Conroyn kanssa. Miehen kerrotaan hakeneen eroa vaimostaan 20 vuoden liiton jälkeen, koska hän on umpirakastunut Yvonneen.

– Ronan on järkyttynyt siitä, että Yvonne rakastui toiseen. Hän yritti pelastaa avioliittonsa vielä pettämisen jälkeen, mutta nyt se on todellakin ohi, lähde kertoi The Mirror -lehdelle.

Ronan Keating on kertonut haastatteluissa, että avioero on ollut hänelle todella vaikea kokemus. Popparin mukaan hän on juonut viime kuukaudet viinaa, koska hän hukuttaa surunsa alkoholiin. Lisäksi hän ei ole pystynyt syömään kunnolla, ja Ronan onkin laihtunut rutkasti.

Entisellä pariskunnalla on 13-vuotias Jack-poika, 11-vuotias tytär Marie sekä seitsemän vuotta täyttävä Ali-tytär. Komistus ei pysty omien sanojensa mukaan vielä ajattelemaankaan toisten naisten deittailemista. Rakkauselämän ollessa hunningolla Keatingin ura kuitenkin kukoistaa. Mies on ollut viime aikoina markkinoimassa muun muuassa uutta Goddess-elokuvaansa. Teoksessa poptähdellä on hänen uransa ensimmäinen elokuvarooli.