Lindsay Lohanin bikinit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teininä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Näyttelijätär kuvaa parhaillaan pornotähti James Deenin kanssa The Canyons -elokuvaa, joka on herättänyt jo etukäteen kohua seksikohtaustensa ansiosta.

Viime viikolla Lindsay Lohan kuvattiin losangelesilaisella uima-altaalla rentoutumassa paljastavassa uima-asussa. Nyt 26-vuotias tähti on jälleen tarjoillut silmänruokaa sivustakatsojille, kun hän vietti vapaa-aikaa uimarannalla Kalifornian Malibussa.

Punatukkainen Lohan nähtiin rannalla varsin vähän mielikuvituksen varaan jättävissä mustissa bikineissä ja niiteillä koristelluissa lyhyissä farkkushortseissa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.