Nämä merkit kertovat, että et saa tarpeeksi seksiä

Lifestyle · Neea Jokinen

Parisuhteessa seksielämä voi joskus kokea notkahduksia alamäkeä kohti. Rakastelun ja läheisyyden vähentyminen saattaa aiheuttaa kumppanien välille pahaa oloa tai riitaisuutta. Nyt Mademan-sivusto on julkaissut artikkelin parisuhteen seksittömyydestä.

Jos mies huomaa tyttöystävänsä masturboinnin lisääntyneen huomattavasti, niin silloin voi pysähtyä miettimään, onko seksielämässä puutteita. Miehen kannattaa tarkailla tilannetta, sillä jatkuvasti hieromasauvoilla yksikseen leikkivä kaunotar on selvästikin tyytymätön suhteen rakastelupuoleen.

Seksinpuutteen voi huomata myös keskittymishäiriöissä. Miesten väitetään ajattelevan koko ajan seksiä. Jos uros ei pysty törkyisiltä ajatuksiltaan keskittymään normaaleihin arkirutiineihin, niin se voi kertoa huonosta seksielämästä. Pornon katsomisen sijaan miehen tulee tarjota tyttöystävälleen upea rakastelukokemus, jotta molempien osapuolten mielet rauhoittuisivat.

Mies ei saa tarpeeksi seksiä tyttöystävältään, jos hän kuluttaa aikansa sopivien masturbointi-tilanteiden etsimiseen. Itsetyydytys ennen työpäivää voi johtua seksinpuutteesta parisuhteessa. Liian vähän seksiä saavan miehen kannattaa esimerkiksi lähetellä rakkaalleen työpäivän aikana härskejä tekstiviestejä, jotta kumppani on päivän päätteeksi valmiina intiimiin lemmiskelyyn.