Huh, miten rajut ensi-iltabileet! ”Stallone, Schwarzenegger, Damme, Statham…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2010 ilmestynyt toimintaelokuva The Expendables saa jatkoa piakkoin elokuvateattereihin saapuvalla The Expendables 2 -elokuvalla. Supertähtiä pursuava elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 17. elokuuta.

Eilen elokuvan tähdet juhlivat leffan Britannian ensi-iltaa Lontoossa. The Empire Leicester Squarella järjestetyissä juhlissa nähtiin aikamoisen kovatasoista väkeä, sillä paikalle olivat saapuneet muun muassa Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren ja tulonsa jo kertaalleen poikansa kuoleman johdosta perunut Sylvester Stallone.

Kohun keskellä oleva The Expendables 2 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17. elokuuta. Toimintaelokuvassa nähdään uskomaton tähtikaarti, sillä mukana ovat Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Bruce Willis ja Arnold Schwarzenegger.