Tässä on lahja henkilölle jolla on jo kaikkea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi vuonna 2004 Hollywood-tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Sittemmin suosikkinäyttelijäksi noussut Gosling on ollut saanut kehuja suorituksistaan elokuvissa, kuten Blue Valentine ja Drive.

Nyt naisten – ja luultavasti myös monien miesten – sydämet sulattava näytelijäkomistus nähdään tähdittämässä elokuvien ohella hieman yllättäen väristyskirjaa. Color Me Good: Ryan Gosling -väristyskirja sisältää 15 sivun verran mustavalkoisia piirroksia Ryan Goslingia väritysintoisten fanien iloksi. Kuvissa Gosling nähdään hänen elokuvistaan, kuten Vallan kääntöpiiri, Hölmö hullu rakkaus ja Blue Valentine, tutuissa tilanteissa.

Ryan Thomas Gosling oli mukana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa, josta kuuluisuuteen ponnahtivat myös muun muuassa Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake. Näyttelijä nähdään valkokankailla seuraavaksi The Place Beyond the Pines -elokuvassa. Gosling on nähty käsikkäin useiden Hollywoodin naiskaunottarien, kuten Rachel McAdamsin, Kat Denningsin ja Olivia Wilden kanssa, mutta tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa.