Jos Star Wars olisi ollut teinileffa… Olisiko se näyttänyt tältä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet tarjoaa elokuvien ja sarjojen faneille loistavan kanavan esitellä omia fanituksen kohteen innoittamia tuotoksiaan. Joskus nämä saattavat olla todella upeaa katseltavaa, kuten italialaisen Deviantart-taidesivuston käyttäjä Denis Medrin kuvien kohdalla.

Denis Medrin ei tyydy työstämään perinteistä fanitaidetta, vaan luo omia versioitaan tunnetuista hahmoista. Aikaisemmin mieheltä on nähty muun muassa rockabilly-henkinen versio Batmanista, ja nyt internetin käyttäjät ovat saaneet ihastella Star Warsin hahmokaartia kasarin teinileffojen tyyliin piirrettynä. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuvissa nähdään esimerkiksi Han Solo ja Chewbacca urheiluautolla ajelevina koviksina, prinsessa Leia Breakfast Clubin Molly Ringwaldin hengessä Walkman-kasettisoitin kädessään, sekä R2D2 ja C3PO -robotit nörtteinä. Paha keisari Palpatine on asiaankuuluvasti nyt koulun rehtori.

Kuva: Denism79