Jennifer Anistonin paita paljasti sisältönsä kuvauksissa – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai taannoin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Men’s Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Aiemmin kaunottaren rakkauselämää on pidetty epäonnisena, mutta viime aikoina tähti on ollut onnellinen uuden poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa, sillä he kihlautuivat äskettäin Justinin syntympäpäivänä. Nyt Aniston on kuvattu uuden We’re the Millers -elokuvansa kuvauksissa, joissa hänen paitansa aukesi paljastaen rintaliivit.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.