Kaikkien aikojen turhake: Ostaisitko sinä tämän tuotteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Haluaisitko käydä New Yorkissa, mutta sinulla ei ole siihen varaa? Oletko kotoisin Pariisista, ja kärsit koti-ikävästä? Haluaisitko päästä Singaporen tunnelmiin kotisohvaltasi käsin? Ei hätää, sillä nyt on mahdollista ostaa suurkaupunkien ilmaa purkitettuna.

Kuva: Etsy.com

Tsekkiläinen taiteilija Kirill Rudenko myy Etsy-sivustolla valokuvataiteensa lisäksi myös purkitettua ilmaa eri puolilta maailmaa. Tölkki-ilmaa saa ainakin prahalaisena, pariisilaisena, berliiniläisenä, newyorkilaisena ja singaporelaisena, ja sitä on kerätty eri puolilta kaupunkeja tunnettujen kohteiden ympäristöstä.

Purkillinen suurkaupungin tunnelmaa kustantaa noin kahdeksan euroa. Taiteilija lupailee laajentaa kaupunkivalikoimaansa tulevaisuudessa. Vielä ei ole tietoa, saadaanko pian esimerkiksi Forssan tai Kouvolan ilmaa nauttia tölkkimuodossa.