66-vuotias popjumalatar Cher naimisiin – poikaystävä entinen Helvetin enkeli

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-voittajaa ja legendaarista laulajatähteä Cheriä pidetään popin jumalattarena. Hän on voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja urastaan elokuvien, television ja musiikin parissa. Laulajatähden suunniteltu comeback sai äskettäin ikävän takaiskun, kun hänen uutisoitiin joutuvan jalkaleikkaukseen.

Nyt iäkkään popparin kerrotaan astelevan alttarille 42-vuotiaan miesystävänsä Tim Medvetzin kanssa. Pariskunta aikoo sormustaa toisensa syksyllä vihkikappelissa Las Vegasissa. Rakastavaiset suuntaavat pian moottoripyöräreissulle, jonka aikana he ajavat Yhdysvaltojen läpi.

– Cher ja Tim hyppäävät prätkän kyytiin ja lähtevät road tripille, joka päättyy Las Vegasin vihkikappeliin, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Pariskunta seurusteli muutama vuosi sitten, mutta Cherin kiireinen työaikataulu johti heidän eroonsa. Sittemmin laulajattaren pojat, Chaz ja Elijah Blue, lämmittivät pariskunnan välit uudelleen. Lähteen mukaan Helvetin enkelit -moottoripyöräkerhoon aikoinaan kuulunut Tim on Cherin ”viimeinen mahdollisuus rakkaudessa”.

Cher oli taannoin otsikoissa, kun hänen transseksuaali jälkeläisensä osallistui Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Chaz Bono on suositun Sonny & Cher -popduon muusikoiden ainoa yhteinen lapsi. Hän kertoi vanhemmilleen lesboudestaan 18 vuoden iässä. Hän kirjoitti Family Outing -kirjassaan kuitenkin tajunneensa seksuaalisen suuntautumisensa jo 13-vuotiaana. Hän paljasti julkisesti olevansa lesbo vuonna 1995 The Advocate -lehdelle.