Hulvaton valokuvausilmiö leviää netissä – koirat tunnustavat pahat tekonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa saa vuosittain alkunsa monia uusia valokuvausilmiöitä, joista hauskimmat leviävät parhaimmillaan todella nopeasti ympäri maailmaa sosiaalisen median avustuksella. Nyt tuorein hulvaton ilmiö dogshaming panee koirat tunnustamaan pahat tekonsa julkisesti.

Tumblr ja Facebook -palveluissa on julkaistu suuri määrä valokuvia, joissa nelijalkaisten ystävien isännät ja emännät ovat kirjoittaneet paperille koiransa tunnustuksen niiden puolesta ja ottaneet lisäksi valokuvan molemmista.

Tämän jälkeen kuvat on julkaistu verkossa dogshaming-sivuilla. Koira muun muassa tunnustavat pissailevansa ympäri asuntoa, haukkuvansa meksikolaisille, nykyttävänsä perheen lemmikkikissaa ja piilottavansa lihaa sohvan sisään.