Korkkareissa synnyttävä Snooki esitteli muhkeat muotonsa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Taannoin 24-vuotias Snooki kertoi haluavansa olla tyylikäs myös synnytyssalissa, joten hän aikookin synnyttää esikoisensa korkokengissä. Nyt Snooki on julkaissut Twitter-blogissaan tuoreen kuvan muhkeista muodoistaan.

Kuva: Twitter

Humalahakuisesta sekoilustaan tunnettu neitokainen on siistinyt käytöstään raskauden aikana, ja kertoo hiljentäneensä menoa pelkojensa vuoksi. Nainen pelkää, että kofeiini ja viinilasilliset tekisivät harmia syntymättömälle lapselle.

Kuva: Twitter

24-vuotias Snooki aiheutti aiemmin hämmennystä rohkeilla kommenteillaan raskaudestaan. Realitytähti on muun muuassa kertonut pitävänsä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän on myös pohtinut sitä, että tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.