Lady Gaga rinnat paljaana kotivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on paljastellut usein, mutta kokonaan hän ei ole tissejään paljastanut. Ennen kuin nyt. Hän nimittäin esittelee rintojaan tuoreella YouTube-videolla.

26-vuotias Lady Gaga on nimittäin julkaissut verkossa Monstervision-videon, jossa hän esittelee vanhoja kotivideoitaan. Eräässä niistä hänet nähdään viettämässä vauhdikasta joulua äitinsä luona. Villin tanssin lomassa laulaja paljastaa rintansa kameralle useita kertoja. Taustalla kuullaan kuinka hänen äitinsä nauraa paljastelulle.

Video rikkoo YouTuben sääntöjä, joten se mahdollisesti poistetaan palvelusta nopeasti.

Lady Gagasta tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Hänen taakseen jäi myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.