Kristal on Suomen Lady Gaga: ”Miehet taputtelee testiksiään” – katso kohuttu video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen artistikenttä on kuluneena kesänä saanut uuden naistähden, joka on aiheuttanut runsaasti kohua jo ensimmäisillä videoillaan ja esiintymisillään. Kyseessä on räppäri Kristal, joka ei piilottele ökyelämäänsä ja jota voidaan hyvällä syyllä nimittää Suomen Lady Gagaksi.

Kuva: YouTube

Kristalin Rahaa palaa -kappaleen musiikkivideo on aiheuttanut heti tuoreeltaan runsaasti keskustelua erityisesti sosiaalisessa mediassa, sillä neitokaisen arrogantti tyyli ei pure moniin suomalaisiin. Kuitenkin hieman samoilla linjoilla miesten sarjassa on Cheek, joka riimittelee samaan tapaan upeista autoista ja rahasta. Kristal on nyt ihmetellyt tilannetta blogissaan.

– Onko niin, että täällä kun MIEHET puhuu ryyppäämisestä, taputtelee testiksiään ja sikailee musavideolla niin se on ok, mutta sitten kun NAINEN tekee jotain tosissaan ja maailmantyylillä niin alkaa heti hirvee kitinä, Kristal ihmettelee.

– Tämäkin maa on varmasti täynnä naisia, jotka haluaisivat elää isosti mutta jarruttelevat kun paikallisella talebanilla parta tärisee heti kun näkevät naisen joka ei mene heidän muottiin. Smack.

Kotimaisen operaattorin mainoskappaleeksi tehdyn Rahaa palaa -singlen voi ladata ilmaiseksi tästä linkistä. Moni suomalainenkin syttyy Kristalin tyylikkääseen elämäntapaan ja siihen, ettei neitokainen kumartele turhia.

– Vaikkei musiikki miellyttäisikään, niin onhan tällä mimmillä enemmän munaa ja asennetta kuin tosiaan monella suomalaisella miehellä, eräs blogikirjoitusta kommentoinut totesi Facebookissa.