Yllätyskäänne: Tom Cruise selvisi avioerosta pikkurahalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime viikkoina otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Pariskunnan avioero astui hiljattain virallisesti voimaan. Mediassa kummastusta on nyt summa, jonka Cruise joutuu maksamaan Holmesille parin eron jälkeen. Cruise määrättiin nimittäin maksamaan ex-vaimolleen vain noin 318.000 euroa vuodessa parin tyttären Surin elatusmaksuja. Se on paljon vähemmän kuin mitä tuomari olisi voinut parhammillaan määrätä jättiomaisuuden omistavalta tähdelle.

Cruisen täytyy kuitenkin maksaa myös Surin muut elämisestä kertyvät kulut, kuten terveys-, hammashuolto- ja koulutusmaksut sekä vakuutusmaksut. Lisäksi avioerosopimuksen mukaan pariskunnan tytärtä ei saa lähettää minkäänlaiseen sisäoppilaitokseen. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että skientologeihin kuuluva Cruise ei voi lähettää Suria kirkkonsa omaan yksityiseen kouluun.

Huolimatta siitä, miten pienet korvaukset Cruise joutuu hänelle maksamaan, Katie lienee avioeron ehtoihin tyytyväinen. Hänen kerrotaan vain yksinkertaisesti halunneen päästä eroon Cruisesta.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.