19-vuotias teinitähti jätti rintaliivit kotiin – tässä tulos kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan ja pikakihloillaan. Miley pitää viettelevistä asuista, eikä eilinen valinta ollut poikkeus.

Cyrus kuvattiin eilen Philadelphiassa, jossa hänet nähtiin uudessa lyhyessä tukassaan ja ohuessa harmaassa t-paidassa. Paidan alle neitokainen ei ollut tuttuun tapaansa pukenut lainkaan rintaliivejä, joten hän pääsi nauttimaan paparazzeilta saamastaan jakamattomasta huomiosta.

19-vuotias Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.