Snooki synnytti ”pervon otuksensa” – julkkistähdet innoissaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Snooki on tuore äiti, sillä hän synnytti sunnuntaina esikoislapsensa New Jerseyn Livingstonin sairaalassa. Realitytähti on jo ottanut yhteyttä faneihinsa Twitter-blogissaan, ja kertonut tuntemuksiaan. Snookin mukaan Lorenzo Dominic LaValle –nimen saanut poika on ”hänenmaailmansa”.

– Olen niin rakastunut Lorenzo Dominiciin. Sain pienen mieheni eilen. Hän on maailmani, Snooki kirjoitti Twitterissä.

Myös Jersey Shore –realityohjelman muut tähdet ovat innoissaan Snookin ja hänen kihlattunsa Jionni LaVallen ensimmäisestä yhteisestä lapsesta. Jwoww, eli Jenni Farley, kertoi tavanneensa pienokaisen sairaalassa ja pitäneensä häntä ylivertaisen söpönä. Julkkistähti Kendra Wilkinson lähetti onnittelut Snookille Twitterissä ja kertoi odottavansa kuvia poikavauvasta.

Snooki on aiheuttanut viime aikoina hämmennystä rohkeilla kommenteillaan raskaudestaan. Realitytähti on muun muuassa kertonut pitävänsä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän on myös pohtinut sitä, että tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.