Puutteessa oleva soitti hätänumeroon – vonkasi seksiä hätäpäivystäjältä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Hätäkeskuksen työntekijät joutuvat usein vastaamaan pilapuheluihin, joiden soittajat eivät ole oikeasti hätätilanteessa. Turhien pilapuheluiden soittajat voidaan tuomita sakkoihin tai rangaistukseen.

Nyt eräs amerikkalainen mies on pidätetty hätänumeron väärinkäytöstä. Floridassa asuva Joshua Basso soitti hätänumeroon kahden päivän aikana seitsemän kertaa ja esitti keskuksen työntekijöille erikoisen kysymyksen jokaisen puhelun aikana. Mies nimittäin kysyi, voisiko joku naispuolinen poliisi harrastaa hänen kanssaan seksiä.

Mies joutui poliisien käsirautoihin, kun hätäkeskuksen työntekijät saivat tarpeekseen 32-vuotiaan ahdistelijan soitoista. Basso oli joutunut aiemminkin tekemisiin viranomaisten kanssa, sillä hänet pidätettiin myös vuonna 2009 hätänumeron väärinkäytöstä.

Tuolloin mies pyysi keskuksen naispuolista työntekijää harrastamaan hänen kanssaan seksiä. Basson kerrotaan masturboineen samalla kun hän puhui naisen kanssa. Lisäksi hän kyseli naiseltä, miltä hänen rintansa näyttävät. Mies viruu parhaillaan kaltereiden takana Tampan poliisilaitoksella, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.