Big Brother -talosta paljastui nolo suunnitteluvirhe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen uusi Big Brother -tuotantokausi alkoi tällä viikolla, ja eilen talon tapahtumia saatiin seurata ensimmäisen kerran televisiossa. Uudet asukkaat ovat saaneet siis totutella taloon ja sen varusteluun jo pian parin päivän ajan.

BB-Anne toi tänään esiin talosta löytyneen nolon suunnitteluvirheen. Ilmeisesti kylpyhuoneen ja vessan on nimittäin suunnitellut mies tai hajamielinen nainen, sillä sieltä puuttuu kokonaan naisille välttämätön käsisuihku. Näin ollen naisten intiimialueiden pesu on ollut vaikeaa.

– Näin paljon naisia eikä alapääsuihkua! BB-Anne puhisi ulkosalla.

Erityisen nolo virhe on siksi, että valtaosa asukkaista on naisia. Aikaisempinakin vuosina talosta on löytynyt puutteita, joita on kauden mittaan korjailtu. Viime vuonna BB-talon vessassa tapahtui useita vedenpaisumuksia wc-pöntön mentyä tukkoon sinne heitettyjen pönttöön kuulumattomien esineiden vuoksi.