Lindsay Lohan ei saa syytettä – ei tarpeeksi todisteita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Lohan kuvaa parhaillaan pornotähti James Deenin kanssa The Canyons -elokuvaa, joka on herättänyt jo etukäteen kohua seksikohtaustensa ansiosta.

Viime viikolla uutisoimme, kuinka Lohania syytettiin osallisuudesta varkauteen Hollywood Hillsillä sijaitsevassa kartanossa, jossa tähti oli ollut juhlimassa. Nyt on selvinnyt, että Lindsay Lohan ei saa tapauksesta syytettä. Syyttäjät kertoivat, ettei heillä ole tarpeeksi todistusaineistoa Lohania vastaan, eikä mitään varastetuista esineistä myöskään löydetty hänen tai kahden syytetyn miehen hallusta.

Kartanon omistaja, liikemies Sam Magid on Lohanin tuttava ja ilmoitti myöhemmin viranomaisille, ettei hän usko tähden olleen osallisena varkauteen. Lindsay Lohanin edustaja kommentoi näyttelijättären olevan onnellinen tapauksen selviämisestä ja jatkavan tuleviin projekteihin keskittymistä.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.