Emma Stonen katkera ero: ”Kieriskelin lattialla ja oksensin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa. Superbad-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt neitokainen loistaa parhaillaan The Amazing Spider-Man -elokuvan tähtenä.

Hollywood-komistus Andrew Garfieldia tapaileva 23-vuotias näyttelijätär on nyt kertonut ensimmäisestä sydänsurustaan Interview-lehden haastattelussa. Stone oli 14-vuotias erotessaan ensimmäisestä poikaystävästään, eikä teini-ikäinen kaunotar osannut ottaa asiaa kevyesti.

– Kieriskelin lattialla ja oksensin. En ole koskaan kokenut vastaavaa, se oli niin syvällistä. Kuin joku olisi tappanut sinut ja sinun pitäisi sitten katsoa sen tapahtuvan. Se oli hirveää, kertoo Emma Stone haastattelussa.

Emma Stone paljasti äskettäin saaneensa paniikkikohtauksen Crazy Stupid Love -elokuvansa kuvauksissa. Hän tarvitsi sijaisnäyttelijän erääseen elokuvan kohtaukseen, jossa vastanäyttelijä Ryan Goslingin oli tarkoitus nostaa hänet ilmaan. Näyttelijäkaunotar ei nimittäin pystynyt siihen itse lapsuudessa tapahtuneen välikohtauksen takia. Stone kertoi murtaneensa lapsuudessaan molemmat kätensä, kun hän tippui liikuntatunnilla nojapuiden päältä.