Adele kiistää nettihuhut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele kohautti äskettäin viihdemaailmaa, kun hän kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan. Hän piti raskautensa pitkään salassa, sillä neitokaisen huhutaan synnyttävän jo kuukauden sisällä. Lapsen isä on 36-vuotias Simon Konecki.

Eilen soul-tähden uutisoitiin menneen salaa naimisiin kihlattunsa kanssa. Huhut avioliitosta levisivät julkisuuteen, kun Adele asteli Simon Koneckin käsipuolessa ulos eräästä antiikki- ja kirjakaupasta, ja tähden vasemmassa nimettömässä huomattiin kultainen sormus. Lähde kertoi Life&Style-lehdelle tähden vaikuttaneen todella onnelliselta.

– Adele ja Simon onnistuivat pitämään vauvauutisetkin salaisuutena pitkään, joten nyt heidän epäillään menneen naimisiin. Hän on vanhanaikainen tyttö, eikä malta odottaa olevansa osa perhettä. Hän haluaa keskittyä vain vauvaansa ja rakastamaansa mieheen, kertoo lähde haastattelussa.

Nyt Adele on kuitenkin kiistänyt häähuhut Twitterissä.

– En ole naimisissa. Zzzzzzzz, Adele kirjoitti lyhyesti.

Adelen elämäkerran kirjoittajan Marc Shapiron mukaan laulajatar on perhekeskeinen, vaikka hänen vanhempansa eivät olleetkaan naimisissa. Kirjailija ei olisi ollenkaan yllättynyt, mikäli tähti julkistaisi lähiaikoina uudet ilouutiset häistään. Tällä tietoa ilouutisia ei ole ihan heti tulossa.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.