Leonardo DiCaprion elokuvasta kohu: ”Ryhmäseksiä, orgioita ja huumeita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Eron jälkeen tähti matkusti Australiaan kuvaamaan uutta elokuvaansa The Great Gatsby. Nykyään Leonardo deittailee mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa.

Nyt miehen uusimmasta filmatisoinnista on vuotanut tietoa julkisuuteen. Komistus nähdään seuraavaksi Martin Scorsesen ohjaamassa The Wolf of Wall Street -elokuvassa, josta ei lähteiden mukaan roiseja kohtauksia puutu. DiCaprio esiintyy elokuvassa muun muassa orgioissa.

– Luvassa on melko laittomia seksikohtauksia. Niissä on neljä miestä ja kaksi tyttöä, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Toisessa kohtauksessa 37-vuotias tähti nähdään huumeiden vaikutuksen alaisena. Lähteen mukaan Leonardon roolihahmo on elokuvassa ”järjiltään huumeista”. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2013. Se perustuu petoksesta ja rahanpesusta tuomitun entisen pörssivälittäjän Jordan Belfortin elämäntarinaan.

Leonardo DiCaprion tuore suhde tuli äskettäin julki, kun näyttelijä bongattiin läheisissä tunnelmissa puistossa Victoria’s Secret -mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa. Sittemmin pariskunta on kuvattu muun muuassa kalliokiipeilemässä. Näyttelijä on tunnetusti deittaillut lukuisten mallikaunottarien kuten Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa.