Arnold Schwarzeneggerin hurja Mersu aiheutti välikohtauksen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger tunnetaan menestyselokuvistaan, joihin lukeutuvat Conan – Barbaari, Terminator – tuhoaja ja Commando. Parhaillaan hänet nähdään Suomenkin valkokankailla The Expendables 2 -elokuvassa.

Nyt Arnold Schwarzenegger on kuvattu kaasuttelemassa uudella ökyautollaan Santa Monicassa. Kyseinen menopeli on armeijakäyttöön alunperin suunniteltu Mercedes-Benz Merex UNIMOG, joka on modifioitu liikennekäyttöön Yhdysvalloissa. Rapakon takana noin 250.000 dollaria maksava menopeli aiheutti kovasti huomiota, ja yllättäen eräs nainen takertui roikkumaan auton etuosaan.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.