BB-Anne paljasti kytköksensä Johanna Tukiaiseen

Big Brother · Stara.fi

Realitytalossa kuluvan viikon ajan asunut BB-Anne on 31-vuotias raumalainen tarjoilija, joka on viettänyt runsaasti sekä työ- että vapaa-aikaansa ravintolassa. Ennen taloon astelemistaan hän paljasti olevansa taipuvainen juoruiluun.

Tänään Anne paljastikin kytköksensä kohujulkkis Johanna Tukiaiseen. Hän nimittäin kertoi muille asukkaille tuntevansa Tukiaisen ex-aviomiehen Arton.

– Tosiasia on, että mä oon Länsmanin Arton kanssa tekemisissä, BB-Anne paljasti.

– Miten sä oot sen kanssa tekemisissä? BB-Teija tiedusteli.

– En mä halua kertoa. Mutta en mä halua sitä Tukiaista tänne, Anne vastasi salaperäisesti.

– Jatketaan tästä sit ensi viikolla, jos Isoveli antaa päiviä täällä. Kyllä mä luulen, että Isoveikalla asia on tiedossa. Mä oon sit pehmoleluhäkissä piilossa jos se tulee. Tai sit me ollaan silleen, että Johanna on tällä puolella ja mä oon tolla toisella puolella, Anne lisäsi.