Uskomaton vaatimus: Britney Spears kielsi kauniit naiset X Factor -backstagelta!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla televisio-ohjelmaa varten.

Nyt laulajatar on noussut otsikoihin diivailunsa merkeissä. Britney Spears ei nimittäin halua, että X Factor -ohjelman taustatiimissä työskentelee kauniita ja viehättäviä naisia. Poptähti onkin vaatinut, ettei backstagella saa näkyä hyvännäköisiä kaunottaria. Diivailun syyn kerrotaan olevan se, että kauniit naiset luovat Spearsille epävarman olon.

– Britney on kieltänyt kauniiden, muodikkaiden ja viehättävien naisten työskentelyn X Factorissa, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Britney Spears kertoi tuomarityönsä olleen ainakin tähän asti hauskaa puuhaa. Popkaunottaren on kerrottu olevan koko tuomaripaneelin tiukin ja suorapuheisin sanavalinnoissaan.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.