Menestyvä liikemies myy koko omaisuutensa eBayssä – tämä kaikki on myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on ollut vuosien varrella useita tapauksia, joissa ihmiset ovat syystä tai toisesta panneet koko omaisuutensa myyntiin. Yleensä silloin on ollut kyse elämänmuutoksesta, jossa henkilö haluaa jättää kaiken taakseen ja aloittaa uuden elämän. Niin tuoreimmassakin tapauksessa.

Nyt tapaus on kuitenkin poikkeuksellinen, sillä kyseessä on menestyvä amerikkalainen yrittäjä Shane Butcher. Hän on päättänyt realisoida suureksi paisuneen omaisuutensa ja lähteä vaimonsa kanssa kiertämään maailmaa. Butcher on siksi myymässä kaiken, mukaanlukien Tampa Bayssä sijaitsevan rantatalonsa kalusteineen ja taideteoksineen, menestyvän yrityksensä, kaikki autonsa ja jopa koiransa.

Lähtöhinnaksi mies on asettanut 3,5 miljoonaa dollaria. Shane Butcher on käyttänyt tähänastisen aikuiselämänsä rakentaakseen suuren videopeliketjun, ja nyt hän on saavuttanut tavoitteensa. Seuraavaksi on aika keskittyä matkailuun yhdessä vaimon kanssa.