BB-asukas ulos talosta sopimusrikkomuksen takia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa tulee tänä iltana ensimmäinen viikko täyteen. Tuona aikana jo useammistakin asukkaista on paljastunut odottamattomia yksityiskohtia, mutta eräs paljastus on aiheuttanut tavallista enemmän mielenkiintoa.

Kerroimme tänä aamuna kuinka BB-Sarah paljasti Johannalle ja Iidalle luvanneensa BB-tuotannolle tulla taloon sinkkunaisena. Hän ei kuitenkaan kyennyt lunastamaan lupaustaan, sillä Sarah on jo useaan kertaan puhunut talon ulkopuolella odottavasta poikaystävästään.

– Me sovittiin, että aletaan seurustelemaan vakavasti vasta sitten kun tuun täältä. Mä oon periaatteessa luvannut tulla tänne sinkkuna, kun mä olin sinkku silloin kun mä hain tänne, Sarah kertoi muille.

Vaasalainen BB-kaunotar on siis mahdollisesti syyllistynyt sopimusrikkomukseen, mikäli hänen tulkitaan seurustelevan talon ulkopuolella. Pahimmassa tapauksessa hänet voidaan seurustelunsa vuoksi poistaa talosta. Sarah kuitenkin totesi sopineensa, että varsinainen seurustelu alkaisi vasta hänen poistuttua talosta, joten nyt tuotannon tulee pohtia missä menee kielletyn seurustelun raja.