Eva Longoria ei peittänyt sulojaan – paita paljasti sisältönsä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista. Mies on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli.

Nyt 37-vuotias Eva Longoria on kuvattu saapumassa romanttisille treffeille poikaystävänsä Mark Sanchezin kanssa New Yorkissa sijatsevaan Nobu-ravintolaan. Illallisen jälkeen he menivät elokuviin katsomaan Rock of Ages -elokuvan. Eva oli pukeutunut treffeille varsin paljastavaan paitaan, joka paljasti auliisti sisältönsä kuvaajille.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.