Miss Divet rajussa onnettomuudessa – tankojuoppo jäi alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen yksi tunnetuimmista drag-artisteista, Miss Divet alias Marko Vainio, tunnetaan hurjasta keikkatahdistaan. Pitkiä keikkamatkoja reissaava diiva ei valitettavasti ole onnistunut välttymään myöskään kolareilta.

Miss Divet joutui viikonloppuna auto-onnettomuuteen Turun keskustassa, Rauhankadun ja Puistokadun risteyksessä. Keikkamatkaltaan palaamassa olleen taiteilijan auton eteen ajautui odottamatta kovaa vauhtia ilman kypärää ajanut juopunut polkupyöräilijä, joka kiidätettiin paikalta sairaalaan.

– Huh huh, mikä yö! Toivottavasti hänellä oli juopon tuuria. Tyksiin hänet vietiin. Volvo kyllä jarrutti automaattisesti, mutta sekään ei ehtinyt havaita pyöräilijää ajoissa, Divet toteaa Facebookissa järkyttyneenä.