Näin deittailet halvalla: Vinkit kukkaronkestäviin treffeihin

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet sinkut löytävät nykyään deittikumppaneita internetistä arjen ympyröiden ohella. Sarjadeittailija saattaa tuntea tapaamisten köyhdyttävän kukkaroaan, mikäli ei osaa valita tapaamispaikkojaan huolella. Nyt Men’s Health -lehti on listannut parhaimmat vaihtoehdot huokeisiin treffeihin.

Ravintolavarauksen sijaan sinkun kannattaa suunnistaa ihastuksensa kanssa erilaisiin tapahtumiin. Viinimaistelu tai taidenäyttely voikin olla hyvä tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen halvoin kustannuksin. Treffien tapaamispaikasta voi myös tehdä itsessään tapahtuman, jos näkemisen sopii esimerkiksi paikallisen nähtävyyden luokse.

Yökerhoissa on usein kalliit sisäänpääsymaksut ja juomien hinnat saattavat hipoa taivaita. Deittailija välttääkin hintakurimuksen valitsemalla diskoteekin sijaan pubin, jossa voi vieläpä jutustella mukavia uuden tuttavuuden kanssa. Rento yhdessäolo ja hyvä keskustelukumppani voivat muuttaa illanvieton astetta intiimimmäksi.

Monet treffit päätyvät kliseisesti elokuvateatteriin, mutta lippujen hintojen nousu ei välttämättä houkuta viemään omaa seuralaista sinne. Sen sijaan sinkku voikin johdattaa tilanteen ulkosalle, jossa syksyinen pyöräretki järven rannalle saattaa olla tilanteeseen sopiva elämys. Talvella kiinnostuksen kohdetta voi hemmotella luistelusessiolla ja termospullossa höyryävällä kaakaolla.

Mikäli deittiseuralaisen tapaa verkossa, voikin hänen deittiprofiiliaan ja sosiaalisen median blogejaan tutkailemalla keksiä uusia huokeita treffivaihtoehtoja. Jos henkilö on kulinaristi, voi hänet hurmata järjestämällä yhteisen kokkausillan. Kun taas ihastus diggailee vanhaa soul-musiikkia, hän saattaakin innostua kahdenkeskisestä levyraadista.