Octomom mursi naisen käden – sai porttikiellon julkkisnyrkkeilyyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom joutui taannoin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Sittemmin hän on riisunut rahasta myös strippiklubilla.

Hiljattain myös muusikkona tunnetuksi tullut Octomom on saanut kiellon osallistua Celebrity Boxing -nyrkkeilyotteluihin, joissa julkkikset ottavat toisistaan mittaa kehässä. Celebrity Boxingin toimusjohtaja Damon Feldman on ilmoittanut, että Octomom ei saa enää osallistua otteluihin murrettuaan toisen kilpailijan käden tyynytappelussa Yhdysvaltain Philadelphiassa.

Kohuäiti myös jätti saapumatta Floridassa pidettyyn otteluun. Feldmanin mukaan Octomom ei ole tervetullut edes istumaan tulevien nyrkkeilyotteluiden katsomossa.

Masturbointikohtauksista koostuvan pornovideon tekemisen jälkeenkin 37-vuotias Octomom on joutunut riisumaan ansaitakseen lisää rahaa. Hänet kiinnitettiin taannoin strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan. Octomomin viimeisimpänä rahankeruutempauksena hän on kaupitellut itseään treffiseuraksi nettihuutokaupassa.