Heidi pokasi henkivartijansa – exä paheksuu: ”Odotin enemmän tyyliä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma yllättyi taannoin laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta, sillä avioliittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Sittemmin Heidi on aktivoitunut uudelleen mallirintamalla, ja julkaissut muun muuassa rohkeita kuvia verkossa faniensa iloksi.

Nyt supermallin aviokriisistä on tullut uudenlaista tietoa julkisuuteen. Heidi Klumin uutisoitiin vastikään seurustelevan vanhan henkivartijansa, Martin Kristenin, kanssa. Neitokaisen suhde ei miellyttänyt hänen entistä miestään, Sealia, koska Kristen työskenteli pariskunnalle neljän vuoden ajan.

– En odottanut yhtään enempää Kristeniltä, mutta olisin odottanut Heidiltä enemmän tyyliä. Hän olisi voinut odottaa virallista eroamme, ennen kuin alkoi harrastamaan seksiä apulaisten kanssa. Nyt varmasti tiedätte todellisen syyn, jota olette etsineet viimeiset seitsemän kuukautta, kommentoi Seal katkeraan sävyyn TMZ-sivustolle.

Sealin uutisoitiin ympäri maailmaa syyttäneen ex-vaimoaan pettämisestä. Poplaulaja kuitenkin kiisti lausunnostaan johtuvat huhut perättöminä. Tieto Klumin uudesta rakkaasta levisi medioihin, kun hänet kuvattiin henkivartijansa kanssa läheisissä tunnelmissa perhelomalla Sardinian saarella. Supermallin huhutaan lähentyneen Kristeniin vaikean ajan myötä.

Henkivartijan kerrotaankin olevan hänen tärkein luottomiehensä, jolle kaunotar kertoo asioistaan. Klum tulee todennäköisesti tarvitsemaan kaiken saamansa tuen, sillä ex-pariskunnan avioeron kerrotaan jo saaneen likaisia käänteitä. Heidi ja Seal riitelevät rahan lisäksi myös lastensa huoltajuudesta.

Heidi Klum on ottanut sinkkuelämästään kaiken irti, ja on eron jälkeen poseerannut useissa kuvissa vähäpukeisena. Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.