Suosikkipopparin laulut laulettu pitkäksi aikaa – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen poplaulaja John Mayer tunnetaan muun muassa Free Fallin’ -coverhitistään. Mies on julkaissut viisi albumia, joista viimeisin on vuonna 2012 ilmestynyt Born and Raised. Kitarahurmuria pidetään viihdemaailman sydäntensärkijänä, sillä tähden kainalossa on viihtynyt vuosien varrella lukuisia julkkiskaunottaria.

Nyt 34-vuotias John Mayer on järkyttänyt fanejaan koskettavalla nettikirjoituksellaan tulevaisuuden suunnitelmista. Poplaulaja joutuu nimittäin vetäytymään musiikkiuraltaan puolen vuoden ajaksi leikkauksen takia. Tähti on kärsinyt viime aikoina ääniongelmista, ja hän joutuu pian korjauttamaan vaurioituneet äänihuulensa leikkauksessa.

– Tulen olemaan hiljaa seuraavat kuukaudet. En laula ainakaan puoleen vuoteen. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tämän etapin jälkeen pääsen taas esiintymään. Jos en tervehdi teitä kaduilla, niin muistakaa, etten ole välinpitämätön. Rakkautta, John Mayerin kirjoituksessa lukee The Interro Bang -sivuston mukaan.

John Mayer muistetaan lukuisista naispuolisista julkkisseuralaisistaan. Miestähti on tiettävästi seurustellut muun muassa Jennifer Love Hewittin, Vanessa Carltonin, Jennifer Anistonin ja Jessica Simpsonin kanssa. Kitarahurmuri deittaili äskettäin parin viikon ajan Katy Perryn kanssa, mutta mies tapansa mukaisesti dumppasi kaunottaren. Kantritähti Taylor Swift on kirjoittanut Speak Now -albumilleen Dear John -kappaleen, jonka lyriikoissa hän sivaltaa entistä poikaystäväänsä Mayeria.