Justin Bieberin sänkykuvat päätyivät nettiin – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Laulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka seuraavat tiiviisti poptähden verkossa julkaisemia valokuvia. Nyt 18-vuotias teinitähti julkaisi kuvan uusimmasta tatuoinnistaan.

Twitter-blogiinsa lisäämässään otoksessa Bieber nähdään ilman paitaa hotellihuoneensa sängyllä. Tähden rintakehässä nähdään kruunu-tatuointi, jonka merkitys jää faneille vielä toistaiseksi epäselväksi. Ehkäpä nuori idoli halusi julistaa maailmalle olevansa popin uusin kuningas.

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron arvoisia VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.