Lucy Mecklenburgh kuumassa allaskuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa The Only Way Is Essex -saippuasarja on saanut suuren suosion ja nostanut nopeasti useita sen tähtiä julkkiksiksi. Eräs heistä on 21-vuotias Lucy Mecklenburgh, joka on saanut viihdelehtien huomion kiinnittymään itseensä jo useasti.

Aiemmin tällä viikolla neitokainen lomaili Ranskan Rivieralla kihlattunsa Mario Falconen kanssa. Nyt näyttelijätär palasi takaisin kotimaahansa ja löysi tiensä luksuskylpylään, jossa hän rentoutui uima-altaalla. Uhkea kaunotar ei luonnollisesti voinut vastustaa kiusausta, vaan julkaisi altaalta seksikkään otoksen Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

21-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurustelee näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa.