Prostituoitu korotti hintaa – mies soitti poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksin ostaminen on tällä hetkellä sallittua Suomessa, vaikkakin sille ollaan koko ajan puuhaamassa kieltolakia. Nyt Yhdysvalloissa on sattunut erikoinen tilanne juuri näissä puuhissa.

Michiganilainen mies osti seksiä verkossa tapaamaltaan prostituoidulta. Tavattuaan seksityöläisen nainen korottikin yllättäen jo valmiiksi sovittua aktin hintaa. 45-vuotias mies ei tähän suostunut, vaan soitti suivaantuneena poliisiin kotiinsa.

Ann Arbor -sivuston mukaan mies sai virkavallan paikalle valehtelemalla, että hänet oli ryöstetty. Poliisit hämmentyivät saapuessaan tapahtumapaikalle, sillä he näkivät perinteisen ryöstötilanteen sijaan miehen tinkaamassa 19-vuotiaan prostituoidun kanssa. Pettyneen herran valitusten jälkeen prostituoitu pidätettiin.

Miestä ei pidätetty samantien, mutta hänkin saa syytteen niskaansa laittomasta teosta. Vielä ei tiedetä, paljonko hän suostui alunperin maksamaan prostituoidulle seksihetkestä, ja paljonko nainen korotti hintaa myöhemmin. Poliisi tutkii edelleen tapausta.