Jennifer Nicole Lee pikkumekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Trendi on siis kasvamaan päin, ja sen huomaa nykyisin myös paparazzikuvista.

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut maailman seuratuimmaksi fitness-tähdeksi. Nyt Miamista bongattu neitokainen on herättänyt hämmennystä bisnespukeutumisellaan. Timmi kaunotar oli pukeutunut tapaamiseensa todella tiukkaan mekkoon. Paremmin yökerhoon sopiva, kultaisella vyöllä varusteltu pikkumusta asu toi esille käyttäjänsä muodot varsin kiitettävästi.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.