Johnny Deppin exä pokasi ranskalaisen miljonäärin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Vanessa Paradis on ollut viime päivinä julkisuudessa mainostaessaan tuoretta Carnouaille-elokuvaansa. Neitokaisen kerrotaan nyt myös löytäneen rinnalleen lohduttajan. 39-vuotias näyttelijätär deittailee paraikaa ranskalaista miljonääriä, Guy-David Gharbia.

Pariskunnan kerrotaan tavanneen toisensa toukokuussa yhteisellä lennolla Los Angelesista Pariisiin. Paradis etenee uuden suhteensa kanssa hitaasti. Guy-Davidin kerrotaan kuitenkin tehneen Vanessalle selväksi tunteensa.

– He ovat viettäneet romanttisia illallisia Pariisissa ja vain nauttineet toistensa seurasta. Se on ollut todella parantavaa aikaa Vanessalle, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Miljonäärirakkaan kerrotaan laittaneen taas hymyn ranskalaisen kaunottaren huulille. Lähde kertoo Vanessan näyttävänkin nykyään nuoremmalta. Romanssi on elävöittänyt poptähtenäkin tunnetun neidon luovuutta niin paljon, että hän on alkanut uudestaan laulamaan ja tekemään kappaleita.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.