Koulu kirjoitti oman nimensä väärin: ”Luokalle jääneet tekivät kyltin?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikista maailman paikoista koulun luulisi osaavan tavata oman nimensä oikein. Nyt eräs kanadalainen opinahjo kuitenkin todisti, että näin ei suinkaan ole asian laita. Cairine Wilson -niminen ala-aste aloitti nimittäin uuden kouluvuoden pystyttämällä pihamaalleen nimikyltin.

Kuva: CBC News

Henkilökunnan noloudeksi kylttiin oli kuitenkin tarroitettu koulun nimi väärin. Siinä ala-asteen nimeksi julistettiin Carnie Wilson. Kanadalaisen naispoliitikon mukaan nimensä saanut opinahjo kunnioittikin siis alkuperäisen kohteensa sijaan yllättäen popyhtye Wilson Philipsin laulajaa Carnie Wilsonia.

Koulu huomasi virheen vasta kun tuntematon henkilö spray-maalasi sarkastisen kommentin kyseiseen kylttiin. Koulun henkilökunta vaihtoi tämän jälkeen kyltin nopeasti, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Moka sai huomiota myös sosiaalisessa mediassa, kun ihmiset kirjoittelivat kommentteja Facebook-sivustolle. Erään miehen mielestä henkilökunta oli palkannut luokalle jääneet lapset tekemään kyltin tekstin. Koulun valtuutettu John Shea kuitenkin käänsi virheen CBC-kanavan uutisten haastattelussa kyltin valmistajien tekemäksi huolimattomuudeksi.