Seksikkäimmäksi naiseksi valittu paljasti: ”En saa miestä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Tulisa Contostavlos kertoi haaveilevansa poikaystävästä. Näyttelijäkomistus Jack O’Donnellista aiemmin tänä vuonna eronneen kaunottaren ympärillä ei kuitenkaan pyöriskele miesehdokkaita. Tähden mukaan miehet nimittäin pelkäävät häntä, eivätkä uskalla tehdä aloitetta.

– Miehet pelkäävät minua, eivätkä uskalla tehdä aloitetta. Vaikka lähetän flirttisignaaleja, niin miehet juoksevat karkuun. Sen takia pidän kovista miehistä, jotka pystyvät käsittelemään kuuluisuuteni, Tulisa kertoi LOOK-lehdelle.

Menestyneen televisio- ja musiikkiuran luonut Tulisa kertoi, että hän voisi lopettaa uransa viihdetähtenä rakkauden vuoksi. Tähden mukaan hän ei välitä ”p*skan vertaa” rahasta ja julkisuudesta, sillä rakkaus vie aina voiton. Hän haaveileekin avioliitosta ja perhe-elämästä maalaismaisemissa koirien kera.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.