Jack Osbournen MS-tauti on muuttanut myös äitiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Äskettäin julkkisperheen 26-vuotias poika Jack Osbourne järkytti läheisiään ja fanejaan paljastamalla sairastuneensa MS-tautiin. Nyt hänen äitinsä Sharon on avautunut siitä, miten oman lapsen sairaus on muuttanut häntä. Rokkarimamma kertoo käyneensä läpi kaikki mahdolliset syyllisyydentunteet.

– Mietin johtuiko se minusta. Kävin läpi koko sukupuun ja pohdin kuka kuoli mihinkin. Minusta on tullut vielä enemmän kontrollifriikki. Teen hänet hulluksi, kertoo Sharon Osbourne Female First -sivustolle.

Räväkkä rokkiäiti kertoo panikoivansa nykyään pienistäkin asioista. Hän huolestuu jopa siitä, jos hänen poikansa ilmoittaa kärsivänsä päänsärystä. Oman perheen perustanut Jack Osbourne on jo pitkään ollut itsenäinen mies, mutta se ei estä Sharonia hössöttämästä hänen voinnistaan.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.