Miley Cyrusin valtava rintavako kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan ja pikakihloillaan. Hänet nähdään parhaillaan valkokankailla LOL-elokuvassa.

Miley Cyrus herätti asuvalinnallaan kohua eilen illalla järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa. Vaaleat hiuksensa ylös kammannut teinitähti nähtiin punaisella matolla mustassa mekossa, jonka laaja kaula-aukko käänsi niin juhlavieraiden kuin lehdistönkin katseita.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia