Naisrokkari sai oman juhlapäivän: ”Olen kauhuissani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvun suosituimpiin naisrokkareihin lukeutuva Alanis Morissette tunnetaan kantaaottavista sanoituksistaan ja persoonallisesta laulu-äänestään. Kanadalainen laulajatar on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa albumia.

Rokkarin kotikaupunki Ottawa haluaa nyt juhlistaa laulajattaren pitkää uraa järjestämällä Alanis Morissette -päivän. Neitokainen ei suinkaan ole ilahtunut uutisista, vaan suhtautuu moisiin suunnitelmiin kauhunsekaisin tuntein.

– Kyllä, 8. marraskuuta vietetään Alanis Morissette -päivää kotikaupungissani Ottawassa. Olen kauhuissani, kertoi Alanis Morissette Stylist-lehdelle.

Rokkarilta kysyttiin haastattelussa miten hän haluaisi viettää omaa erityispäiväänsä. Morissette haluaisi aloittaa päivän ronskisti cocktail-juomilla. Neitokaisen mielestä juhlapäivään kuuluisivat myös herkullinen purtava ja koko päivän kestävä auringonpaiste.

Alanis Morissette nousi vuonna 1995 maailmanlaajuiseen suosioon Jagged Little Pill -albuminsa myötä. Sittemmin kaunotar on julkaissut useita menestysalbumeita ja näytellyt muun muassa Dogma-elokuvassa. Neitokainen meni naimisiin räppäri Mario ”MC Souleye” Treadwayn kanssa vuonna 2010. Heidän ensimmäinen lapsensa Ever Imre syntyi samana vuonna.