Brad ja Angelina antoivat toisilleen ällönsöpöt lempinimet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Äskettäin huhut tähtien häistä kiihtyivät entisestään, kun pariskunta järjesti läheisilleen yhteistapaamisen omistamassaan ranskalaisessa linnassa. Nyt julkisuudessa viileän itsevarmasti esiintyvän lemmenparin kerrotaan olevan todellisuudessa varsinaisia lempiväisiä. Bradin ja Angelinan kerrotaan antaneen toisilleen söpöilevät lempinimet, joilla pariskunta kutsuu toisiaan salaisesti.

Brad kutsuu Angelinaa kissanpentuun viittaavalla Kitty-nimellä, kun taas mutruhuulinen kaunotar nimittää tulevaa siippaansa Miffyksi. Nimitys ei välttämättä imartele Hollywood-komistusta, sillä Miffy on on muun muassa erään lasten kirjasarjan naispuolinen pupuhahmo. Pariskunta käyttää nimiä muun muassa kirjautuessaan hotelleihin, uutisoi The Sun -lehti.

Tulevat häät jännittävät tuskin ainakaan Angelina Jolieta, sillä nainen sanoo jo kolmannen kerran tahdon. Hän oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa. Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa aikoinaan heilastellut Brad Pitt solmi avioliiton Jennifer Anistonin kanssa, joka päättyi surullisen kuuluisasti pettämiskohuun. Liitto kariutui, kun mies tapasi tämänhetkisen avopuolisonsa Jolien yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.