Tupakka loppui bileistä – Bono joutui paniikkiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Bono, eli Paul David Hewson, on tullut vuosien varrella kuuluisaksi maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan U2-yhtyeen solistina ja ahkerana hyväntekeväisyyden tekijänä. Nyt ihmisoikeusasioihin paneutunut mies on on joutunut paniikkiin yllättävän tavanomaisen asian vuoksi.

52-vuotias muusikko nimittäin hermostui, kun häneltä loppuivat tupakat. Bono isännöi GQ Men of the Year Awards -tapahtuman jälkeisiä julkkisjuhlia Lontoossa, ja joutuikin yllättäen pulmatilanteeseen, kun juhlista loppuivat savukkeet. Mies halusi välittömästi tarjota tupakoiville vierailleen nikotiinipitoista nautintoainetta, joten käski hovimestarinsa piipahtamaan paikallisessa lähikaupassa.

Rokkari huomioi myös tupakoimattomat vieraansa, ja olikin järjestänyt heille oman pelihuoneen talonsa alakertaan. Kyseisestä huoneesta löytyi The Daily Mirror -lehden mukaan muun muassa pingispöytä. Bonon isännöimissä pirskeissä nähtiin Hollywoodin kermaan kuuluvia tähtiä, kuten Sasha Baron Cohen, Alan Carr ja Liam Gallagher.

Vuonna 1976 perustetulla U2-yhtyeellä ei kuitenkaan ainakaan albumimyynnin perusteella ole ollut kovinkaan ylitsepääsemättömiä ongelmia luovuuden kanssa. Irlantilaisyhtye on myynyt vuosien varrella yli 150 miljoonaa levyä. Tähän mennessä 12 studioalbumia julkaissut U2 on myös voittanut vuosien varrella huimat 22 muusikin Oscar-palkinnoiksikin tituleerattuja Grammy-palkintoja. Mikään muu yhtye maailmassa ei ole voittanut yhtä paljon kyseisiä palkintoja.