Emma Watsonin rinta pullahti paljaaksi kameroiden edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla näyttävillä julkkiskaunottarilla on jossain vaiheessa uraansa tullut vastaan tilanne, jossa rohkeaksi tarkoitettu iltapuku tai muu asu ei olekaan onnistunut peittämään intiimejä ruumiinosia halutulla tavalla. Tuorein tapaus sattui eilen Kanadassa.

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Eilen 22-vuotias tähti kuvattiin The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa ensi-illassa Torontossa. Neitokaisen paljastava mekko kuitenkin petti pahasti juuri punaisella matolla ja paljasti hänen toisen rintansa.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.